Sahabat Tanpa Suara

Salam Blog...

Monday, May 31, 2010

Yeaahh selamat datang kepada aku sendiri ke dunia blog. hua hua hua...orang lain dah muak berbloging, aku baru nak start. takpe, pepatah orang tua 'biar lambat asal selamat'...janji rock...
sebenarnya dari tahun 2006 aku dah berniat nak ada blog sendiri. memang dah ada pun sebenarnya. tahun 2007 aku siap beli hosting dengan netkl. karungemas.com nama blog aku masa tu.tapi sempat berblog selama setahun je.masuk tahun ke-2 aku tak renew sewa hosting so kena gantung ler...
takpe kali ni aku pakai free punya. blogspot jer. so inilah blog aku. bakal menjadi tempat aku untuk meluah bicara...melontar pendapat...mendengar pandangan...menjana wang...bla bla bla...
Insyallah yang ni kekal lama. aku target sampai ke generasi cucu aku yang ke empat ratus lapan puluh...hua hua hua... so see u ol suun...

Read more...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

!

!

  © Blogger template On The Road for shamdisini.blogspot.com 2010

Back to TOP