Sahabat Tanpa Suara

MENCARI RAKAN BLOGLIST...

Saturday, January 31, 2015

Assalamualaikum...

Ini merupakan Sticky Post... Sila scroll ke bawah untuk entry terkini... Terima Kasih...


Ye, saya sekarang sedang mencari rakan-rakan blogger yang sudi untuk bertukar bloglist dengan saya... Untuk makluman rakan-rakan, memang sebelum ini terdapat senarai bloglist disini tetapi atas beberapa isu teknikal semua senarai tersebut telah 'MIA'... Huhuhu sadisnya...

So kepada sesiapa yang sudi bolehlah tinggalkan link anda di ruangan komen nanti... Saya akan membuka ruangan ini sehinggan akhir Januari 2015... Jika selepas dari itu masih ada lagi permintaan, dun wori, boleh ajer... Ngeee...

Seperti yang saya nyatakan di atas, tiada terma mahupun syarat dikenakan... Hanya keikhlasan yang saya pinta dan dengan keikhlasan jugalah saya akan membalasnya nanti...

Terima kasih sekali lagi saya ucapkan kepada semua rakan-rakan blogger yang sudi bertukar-tukar link bloglist dengan saya disini... Salam...

44 comments:

Khai♥Rin : anies December 31, 2014 at 10:07 AM  

http://aniesandyou.blogspot.com

salam 2015

Kakzakie December 31, 2014 at 11:08 AM  

Missing In Action sebab lama dah bersunyi-sepi Sham.. Ini link kakak:-

http://zakiepurvit.blogspot.com

Moga 2015 menjanjikan lebih kebaikan buat kita semua.

zarulfarhana December 31, 2014 at 1:46 PM  

http://sayazarulfarhana.blogspot.com/?m=1

ok ni link.. nanti saya masukkan dlm bloglist saya jugak ya..saya tak online pakai laptop lagi.. tq ya

ewanthology December 31, 2014 at 2:02 PM  

done from delarocha82.blogspot.com

aizamia3 December 31, 2014 at 4:10 PM  

Terpaut pada entry blog ini kerana singgah dari blog ke blog..

Ini teratak mak budak a.k.a remaja purba..
http://aizamia3.blogspot.com/

MNH SASTERA MELAYU December 31, 2014 at 4:52 PM  

Tulisan abang Sham selalu menyentuh hati saya.

Ini link blog saya : http://sayapejuangbahasa.blogspot.com

Nanti saya pautkan link blog abang di blog saya. :)

Pen Tekan Admin January 2, 2015 at 9:04 PM  

minta kebenaran untuk bertukar link blog. Saya dah memasukkan link blog ni dalam bloglist saya.

http://pentekan.blogspot.com

Sham January 4, 2015 at 10:24 AM  

Done 7 bloglist....nexttttt....

Ustazah Syuhada January 4, 2015 at 10:24 AM  

nak jugak letak bloglist saya kat sini... salam perkenalan..

http://fatimah-zinnirah.blogspot.com/

Azli Adlan January 4, 2015 at 6:17 PM  

http://akubapak.blogspot.com

Aliey Eyezie Nurhaizi Mostapha January 4, 2015 at 6:30 PM  

Salaam...,

http://ntgravityzone.blogspot.com

Sham January 5, 2015 at 7:54 AM  

Done ustazah to aliey...

pian yan January 5, 2015 at 1:32 PM  

salamm..
mynewscap.blogspot.com

eMMe January 8, 2015 at 12:19 PM  

Salam Kenal dari eMMe, hi Sham!
thx ya sudi singgah blog saya..
link blog saya sweetcaramelinicecream.blogspot.com

okey, saya wat blog sham jadi bloglist kt blog saya juga yea...

TQ...

Chekgu BaniHassim January 8, 2015 at 11:43 PM  

Salam kenal Sham...
Tq follow blog sy.
sy nak followback tp ade error...
takpalaa, nnti cuba lagi..

ni url sy: http://banihassim.blogspot.com/

Najib Ariyan January 9, 2015 at 2:09 PM  

www.wargaaalam.blogspot.com

Sham January 9, 2015 at 3:42 PM  

Done cikgu BH...
Done bro najib...

Dunia Zumal January 9, 2015 at 8:35 PM  

DZ layak tak turut serta?

hana hadi January 9, 2015 at 10:23 PM  

saya nak

www.onitsukahana.blogspot.com

salam perkenalan dari Hana :)

wa January 12, 2015 at 8:25 AM  

http://ladywa.blogspot.com salam..thanks sudi singgah blog saya..

NzA January 12, 2015 at 7:12 PM  

http://4fn1mn.blogspot.com

AMIIZAA January 15, 2015 at 4:22 PM  

salams sham,

blog kak mieja:

http://memorisusuanku.blogspot.com/

Sham January 16, 2015 at 11:27 AM  

Boleh je DZ...Bg link...

Done hana hadi...
Done wa...
Done kak nza...
Done kak mieja...

Tq semua...

SalinaJohari January 17, 2015 at 4:16 PM  

Salam Ukhuwah dr Sal www.kisahpondokkecil.com

insan marhaen January 18, 2015 at 11:21 AM  

http://hujan-petang.blogspot.com

iryanty ahamad January 18, 2015 at 2:42 PM  

salam kenal sham

http://iryantyahamad.blogspot.com

Nur Masliza Muda January 20, 2015 at 10:12 AM  

Salam ukhuwah Sham. Jemput singgah dan follow yer kawan2 http://mummyfiras.blogspot.com

ICHI kejupenyet January 23, 2015 at 8:24 PM  

salam sahabat. bersama samalah kita memeriahkan dunia blogger ye..

http://akukaudansesuatu.blogspot.com

aRz MoHa January 24, 2015 at 8:47 AM  

sham saya ingin bertukar bloglist dengan sham

http://www.arzmoha.com

di bloglist no 1 saya

yoorin melacolea January 24, 2015 at 1:29 PM  

salam singgah..

http://yoorinmelacolea.blogspot.com

Akula January 27, 2015 at 7:13 PM  

Salam visit my blog
http://anakbonda.blogspot.com

Blh sy masukkan en sham dlm list blog sy

Sham January 28, 2015 at 12:18 PM  

Done salina...
Done IM...
Done Iryanty...
Done Masliza...
Done Idzwa...
Done ICHI...
Done aRz Moha...
Done yoorin...
Done anak bonda...

TQ semua...

Minta tolong check balik kat ruang bloglist tu ye...takut2 ada yg terciciran...

Sheila Salim January 28, 2015 at 4:19 PM  

Assalamualaikum.. sheila sudi nak masuk bloglist. ehhehehe

http://sheilashahfiekry.blogspot.com

Ayu Jafri January 28, 2015 at 5:02 PM  

Salam kenal,Sham. :)

jum tukar bloglist jom!

www.yayansmum.com

ujie othman January 30, 2015 at 12:19 PM  

blog saya..
http://ujieothman.blogspot.com

done masukkan blog sham kat bloglist saya. mmg kurang blogger lelaki pun. :)

Hannah Aziz January 30, 2015 at 8:07 PM  

Im new in blogging. Pls advice hannahvitashoppe.blogspot.com

ombak bergigi January 30, 2015 at 10:18 PM  

Here is my blog : http://ombakbergigis.blogspot.com
Abang sham dh jadi bloglist saya. ;)

Fiza Rahman February 5, 2015 at 9:31 AM  

As salam sham. Salam perkenalan. Sudi² selitkan blog saya dalam senarai ☺

http://sharingiscaring-fiza.blogspot.com/

Sham February 7, 2015 at 1:30 PM  

Done Sheila...
Done Ayu...
Done Ujie...
Done Hannah...
DOne Ombak...
Done Fiza...

Thanks to all...Yeeeha...

Post a Comment

Ha sekarang korang boley komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

!

!

  © Blogger template On The Road for shamdisini.blogspot.com 2010

Back to TOP