Sahabat Tanpa Suara

Ecover Jualan

Friday, September 24, 2010

Ini merupakan satu link affiliate, berikut adalah petikan dari sales letter:


Rakan-Rakan Sekalian,

Jika anda ingin membuat duit dengan mudah di internet, anda boleh menjual produk digital tidak kiralah sama ada anda menjual produk yang anda tulis sendiri ataupun produk jualan semula. Ini kerana kosnya sangat rendah tetapi keuntungannya sangat lumayan selain ia mudah diuruskan.

Hampir setiap hari, ada sahaja pelancaran produk digital dibuat oleh para Internet Marketer dalam dan luar negara. Ia cukup untuk membuktikan bahawa perniagaan produk digital sangat popular di internet ini. Malahan jika anda mempunyai produk Jualan Semula (MRR), anda boleh menjualnya dengan sekelip mata sahaja!

"Tetapi...Tidak Semua Mampu Menjualnya!""Ini Adalah Penyelesaiannya"


Photoshop Ecover Action Script Ecover Jualan merupakan tool terkini dalam pembikinan reka bentuk ecover. Ia merupakan produk terbaru di pasaran yang belum pernah dihasilkan oleh sesiapapun.Ini kerana ia dihasilkan 'from scratch' eksklusif oleh saya sendiri dan belum diperkenalkan atau dijual di peringkat global.

Hanya dengan beberapa klik sahaja, anda mampu menghasilkan ecover yang kelihatan profesional seolah-olah anda menempah dari designer profesional jika anda menggunakan Action Script Ecover Jualan Kami!Percayalah Bahawa Apa Yang Anda Bakal Dapatkan Dengan Action Script ECover Jualan Adalah Berbeza 100% Daripada ECover Action Script Biasa!

Dapatkan sekarang>>

0 comments:

Post a Comment

Ha sekarang korang boley komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

!

!

  © Blogger template On The Road for shamdisini.blogspot.com 2010

Back to TOP