Sahabat Tanpa Suara

Meningkatkan Pelawat Blog Anda

Sunday, August 29, 2010


Tips ini aku dapat dari zueyie.blogspot. Ntah macamana aku rasa cam tertarik nak mencuba. So, jom kita cuba untuk melihat kebersanannya. Tak salah mencubakan. Thanks kepada anda dengan tips ini.

1. Tulis posting artikel seperti posting ini, atau copy-paste artikel ini. Kemudian beri tajuk yang menarik.

2. Anda hanya cuma meletakkan Link URL di bawah ini untuk artikel yang anda tuliskan dalam blog / web anda.

1.Bila Aku Menulis Blog
2.~ApekpunyaBlog~
3.My Big Family & Friends
4.ABCMILO
5.matdin (orang paling terkenal hehe…)
6.MSR @Blogger
7.tengku nizam
8.mizz shizu
9.Myself V3 Me &
10.Blog Hanz
11.BeMie's WoRLd
12.idashamsury
13.syuzana
14.zueyie
15. shamdisini (ini blog aku)

PERATURAN!!!

1. Sebelum anda meletakkan web-web di atas di komuniti Link URL ke posting web / blog anda, sila hapuskan link nombor 1.

2. Selepas itu pindahkan Link no.2 menjadi no.1, yang No.3 jadi No.2, yang No.4 jadi No.3 dan seterusnya.

3. Setelah itu masukkan link anda di urutan bawah (No.15).

***So urutannya jadi mcm nie....

1.~ApekpunyaBlog~
2.My Big Family & Friends
3.ABCMILO
4.matdin (orang paling terkenal hehe…)
5.MSR @Blogger
6.tengku nizam
7.mizz shizu
8.Myself V3 Me &
9.Blog Hanz
10.BeMie's WoRLd
11.idashamsury
12.syuzana
13.zueyie
14. shamdisini (ini blog aku)
15. BLOG ANDA

Nmpk x? Mcm ne care ye..mule² x fhm gak..lelame..agak syok..mcm main ''enjet² semut sape sakit naik atas''..(lebih kurang la)..

Klu korg wat nnt korg dok bwh blog aku..pastu yg no 1 korg delete..makin lame makin keatas..

4. Ingat! Jangan Ubah urutan daftar link itu. Jika setiap blogger mengikuti formula tersebut, maka bakal menghasilkan backlink seperti berikut:

Bila posisi anda pada no.15, jumlah backlink = 1
Posisi no.14, Jumlah backlink = 5
Posisi no.13, Jumlah backlink = 25
Posisi no.12, Jumlah backlink = 125
Posisi no.11, Jumlah backlink = 625
Posisi no.10, Jumlah backlink = 3,125
Posisi no.9, Jumlah backlink = 15,625
Posisi no.8, Jumlah backlink = 78,125
Posisi no.7, Jumlah backlink = 390,625
Posisi no.6, Jumlah backlink = 1,953,125
Posisi no.5, Jumlah backlink = 9,765,625
Posisi no.4, Jumlah backlink = 48,828,125
Posisi no.3, Jumlah backlink = 244,140,625
Posisi no.2, Jumlah backlink = 1,220,703,125
Posisi no.1, Jumlah backlink = 6,103,515,625

Kita sama-sama cuba jaya okk….
Selamat mencuba!!! Thanks pada yang memulakan idea ni...

2 comments:

pakcikLie August 30, 2010 at 10:06 AM  

semoga berjaya menambahkan backlink..

Sham August 30, 2010 at 3:36 PM  

yup...backlink namanya...aku masih menunggu sejauh mana keberkesanannya pada blog ni...

Post a Comment

Ha sekarang korang boley komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

!

!

  © Blogger template On The Road for shamdisini.blogspot.com 2010

Back to TOP