Sahabat Tanpa Suara

Pakej Lengkap Perniagaan Internet

Tuesday, July 20, 2010

Ini merupakan satu link affiliate, berikut adalah petikan dari sales letter:

perniagaan internet


"Pelajari Kaedah Paling Mudah , Cepat dan Berkesan untuk Membina Perniagaan Internet yang Menguntungkan Dari Keselesaan Dirumah , Melalui Panduan serta Video Tutorial
Langkah Demi Langkah "

E-Book mengandungi 8 Module Lengkap panduan dan teknik yang dilakukan oleh jutawan-jutawan internet yang boleh anda SALIN untuk membina empayar perniagaan internet anda. Video Tutorial Langkah Demi Langkah akan membantu anda memahami apa yang dipelajari dengan lebih mudah dan membolehkan anda menghasilkan laman web dan SYSTEM laman web PERNIAGAAN yang PROFESIONAL dalam masa yang paling singkat.

Software, script, template, grafik dan segala kelengkapan membina perniagaan internet anda hanya dari rumah.

Baca seterusnya>>

Testimoni:

"Jika anda seorang yang baru ingin melibatkan diri dalam perniagaan internet, pengetahuan dan kemahiran teknikal dalam pembinaan laman web perniagaan yang lengkap pasti menjadi halangan yang besar. Malah faktor kurangnya pengetahuan dan kemahiran teknikal inilah yang membuatkan ramai yang gagal dan berputus asa daripada memulakan perniagaan internet mereka sendiri!

Tidak cukup memperolehi pengetahuan hanya secara teori daripada buku-buku atau menyertai seminar perniagaan internet kerana sebenarnya anda memerlukan tunjuk ajar secara praktikal bagaimana untuk membina perniagaan internet anda.

Najib telah memudahkan anda dengan menyediakan Pakej Lengkap Perniagaan Internet ini dalam bentuk tutorial video. Ianya seolah-olah ada seorang guru di sebelah anda menunjukkan cara-cara dan kaedah yang betul!
Tahniah Najib atas penghasilan pakej yang bagus ini. Saya pasti rekomen kepada semua pelanggan saya!"

Tazilan Ibrahim
http://www.tazilan.com

0 comments:

Post a Comment

Ha sekarang korang boley komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

!

!

  © Blogger template On The Road for shamdisini.blogspot.com 2010

Back to TOP