Sahabat Tanpa Suara

100 Blogger TerCeria Part II

Thursday, December 30, 2010



Ok nak sambung menjejak 50 lagi blogger yang TerCeria di alam semesta.. Bagi yang terlibat tapi masih dok kelu, tengok kat sini>>> atau usha sini>>> atau sini>>> Tak kisah klik mana-mana, sama aje tu... Ok jom jejak member-member aku yang tersayang:

151. autaman
152. DeaR AfiQ
153. mera zati
154. Shino
155. qamarguyz
156. Papa Bear
157. Sallehudin
158. Asrol Mania
159. iliwoot
160. Syafiq Rosli
161. Awang Hafiz
162. Cik Muda Story
163. Admin P@P
164. nOn!e
165. Rizal
166. Abu Muhammad Al-Baihaqi
167. CITER JO
168. MiszMaryaNe
169. abgteror
170. Mr. Vosovic
171. cik diana
172. akubersamacahaya
173. ahlynayunos
174. syira aka sepatu hijau
175. SHAIFUL AZIZAN
176. izzat anwar
177. Revolter AMI
178. Faris CJ
179. faezah hannah al baj
180. Diari Cikgu CT
181. armie::parc::udinc
182. Nurul Syuhada
183. duan lang
184. Muslim Ropsmedan
185. mszt
186. cekwa(9w2WAA)
187. Muhammad Hamidi Zamri
188. sikumuk
189. Una Husna
190. ejan
191. secangkir bicara
192. amni
193. abun the peacemaker
194. lagenda budak comel
195. AtiEnAbErn
196. fATia
197. zirconia
198. chegu abbas
199. Rosnani Roslan
200. ana bulan

Siappp... Tapi minta maap bebanyak ler pada yang takde link tu. Puas aku cari link korang tapi tak dapat. Bagi yang stil tak dapat solve problem tu, tengok sini. Aku ada buat sikit tutorial pasal link di profile... Wah budget otai je...

10 comments:

ain December 30, 2010 at 5:26 PM  

jum, bce entri terbaru

armie::parc::udinc December 30, 2010 at 6:26 PM  

wow tersenarai sekali rupenye! terima kasih! :)

Zana :) December 30, 2010 at 6:34 PM  

suda amek , suda buat entry .. [ kena buat entry pasal blogger terceria kan ? ] adu aduu .. tgh blur . hahaha . btw , most thanks :P

Syafiq Rosli December 30, 2010 at 8:47 PM  

thank ya..sy amat menghargai

CekWa December 30, 2010 at 9:05 PM  

Terima kasih la ya, dah pun wat entrinya di sini:http://9w2waa.blogspot.com/2010/12/100-blogger-terceria.html

syira aka sepatu hijau December 30, 2010 at 10:33 PM  

salam

terima kasih


nanti syira siapkan entry yea :)

Faris CJ January 1, 2011 at 12:39 AM  

Dah buat! thanks..
kalau ada salah mintak perbetulkan

http://fariscj.blogspot.com/2011/01/giveaway-100-blogger-terceria-ini.html

CikBulat January 20, 2011 at 11:07 AM  

kecewa wooo.. dah hntar pnyrtaan tp xtsnarai :(

Post a Comment

Ha sekarang korang boley komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

!

!

  © Blogger template On The Road for shamdisini.blogspot.com 2010

Back to TOP