Sahabat Tanpa Suara

Apa Kata Survey???

Wednesday, December 15, 2010


Yeh ni ada satu survey dari member blogger aku Mah@mahu. Cara nak join sonang jo bai. Jom tengok.

Syaratnya2 adalah seperti dibawah :-

1) Hanya terbuka kepada yg memiliki blog sahaja dan warganegara Malaysia sahaja.
2) Terbuka kepada semua jantina, keturunan, bahasa dan juga jenis blog yg anda miliki.
3) Hanya 1 servay yg boleh dijawab untuk setiap 1 blog.
4) Tak perlu jadi follower blog Mah@mahu.
5) Tak perlu Tag kawan2 blog anda.

Untuk cara menjawab servay pulak seperti berikut :-

1) Buat satu entry di blog anda dan masukkan jawapan servay mengikut no soalan yg telah diberikan sahaja.
Hanya 1 jawapan untuk setiap 1 soalan yg akan diterima.
2) Sila tinggalkan link posting yg telah dibuat pada bahagian comment mana2 entry dalam blog ini. Ia adalah untuk memudahkan pengiraan servay yg akan dibuat nanti.
3) Setiap minggu jumlah % servay akan dikeluarkan dan blogger boleh merujuk jumlah terkini servay tersebut di blog ini.
4) Servay ini akan berlangsung sehingga 31 Desember 2010. Keputusan akhir servay yg lengkap akan dikeluarkan pada tahun baru nanti.

Dah tengok syarat-syarat dan cara nak join survey? Ha ni pulak jawapan aku untuk survey tersebut:

1. Sony Ericsson
2. Acer
3. Sony
4. Streamyx
5. Levi's
6. KFC
7. Giant
8. SinarFM
9. Astro Warna
10. Dunhill
11. Arena Bolasepak

Haa siap dah jawapan aku. Bereh ye Mah@mahu...

Sesape lagi yang nak join survey ni boleh terjah terus blog Mah@mahu...

2 comments:

Mah@mahu December 15, 2010 at 9:44 PM  

Terima kasih kerana sudi jawb servay ini. Jng lupa dptkan keputusan setiap minggu in my blog ok..

Post a Comment

Ha sekarang korang boley komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

!

!

  © Blogger template On The Road for shamdisini.blogspot.com 2010

Back to TOP