Sahabat Tanpa Suara

Lelong[dot]com: Kempen Member Get Member

Thursday, December 16, 2010


Salam rakan-rakan blogger...

Hari ini aku nak promote satu kempen yang dijalankan oleh lelong.com.my. Aku yakin ramai yang tahu pasal lelong.com ni kan. Bagi yang tak tahu, check it out kat sini>>

Basicly, lelong.com merupakan sebuah portal penjualan barangan kegunaan start dari kegunaan bayi, peralatan kereta, gadjet seperti telefon dan camera digital, produk kecantikan dan pelbagai barangan kegunaan harian. Pendek kata macam-macam ada. Yang takde jualnya mak bapak jer... Ngee... Dan yang syoknya kebanyakkan barangan dijual dengan konsep bidaan di mana siapa yang membuat bidaan tertinggi bakal memenangi barangan tersebut. Kebanyakan barangan pula memulakan nilai bidaan dengan hanya RM1 sahaja.

Selain tempat membeli belah, sesiapa yang berminat dan mempunyai produk untuk dijual boleh menyewa tapak dengan admin lelong.com dan menjual barangan anda di sana. Selain itu bagi blogger yang nak mencari trafik boleh juga menyewa ruang iklan dari mereka dan pasti trafik korang mesti booom punyalah. Sebab apa? Sebab ini:

# Lelong.com.my mempunyai pagerank = 4.
# Unik visitor diorang mencecah 60,000 ke 70,000 sehari.

So apa tunggu lagi jom kita usha ramai-ramai ke lelong.com.my.

6 comments:

Rozuan Ismail December 16, 2010 at 1:14 PM  

thanks..nk g usha2 la laman web dia

amira December 16, 2010 at 8:23 PM  

mcm best je.. kualiti barang ok ke?

Sham December 16, 2010 at 10:53 PM  

bole tinjau2 tgk...bole tgk rating penjual dia sekali...ada barang ori ada gak yg tiruan tp biasa mereka akan mention...gambar yg diambil adalah dari produk sebenar...

Abhamz December 17, 2010 at 1:15 AM  

salam, jom kita sertai program blogwalking pantas iaitu BlogLarian. Klu nak cuba pergi ke link di bawah,

http://bloglarian.blogspot.com/

Lina_Lin December 17, 2010 at 7:40 PM  

lina mmg suke on9 shopping :)

YOUsoF December 18, 2010 at 4:08 PM  

Hmm tak penah try dan berani lagi sebenarnye nak beli² online ni hehee

Post a Comment

Ha sekarang korang boley komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

!

!

  © Blogger template On The Road for shamdisini.blogspot.com 2010

Back to TOP