Sahabat Tanpa Suara

100 Blogger Tersempoi... Part II

Wednesday, December 8, 2010

Yeah kita terus dengan GiveAway 100 Blogger 'Ter' Sempoi... Bagi yang tertanya-tanya pekebendanya ni, check it out KAT SINI>>



Sekarang mari aku jejak plak 50 blogger yang seterusnya:

51. Green Syndicate
52. Hani
53. one2paii Blog
54. zul_naim2000
55. Mr Curly
56. yusz78
57. gomokpendek
58. tan640y
59. Cik Mawar
60. faizz/hani
61. aReeN daN sEGaLaNYa
62. KeCik SuKa MaiN BoLa
63. suratan kebetolan
64. CETUSAN SEIKHLAS RASA
65. DZ CLICK
66. Ini Bukan Blog
67. DeQna"""
68. Blues Riders
69. My.Nama.Is.Syam
70. aku dan sesuatu
71. BIANGLALA
72. D_08
73. Lagenda Budak Nakal
74. bikintshirt
75. Faizal Syukri
76. Pn Ros
77. mahamahu
78. MJ
79. Izamir Ridzwan
80. Warna-Warni Kehidupan
81. JOURNEY "GANU^-^ JOHOR
82. Mujahid_Fisabilillah
83. Norzie
84. MENYUSUN SEJARAH MASA DEPAN..
85. anne
86. memorabilia
87. AZMAN ROSLAN
88. Words Of My Life
89. sahabat
90. My story today
91. CRICKET, CRICKET, CRICKET..
92. Cikgu Cat
93. CaTaTan LoQmAn HaKiM
94. geGATAL JARI
95. SEKAMAR RINDU
96. Puisi Pak Wi
97. Apezs Slamber
98. AKU TETAP AKU
99. Yiedpozi[Dot]Info
100. iza

Yeahhh selesai sudah penjejakan 100 follower aku yang pertama. Sememangnya nama-nama blogger ini akan aku kenang dan ingati selagi aku berada dalam dunia blogging ini. Selamat maju jaya pada korang semua...

ADIOS AMIGOS

22 comments:

Izamir Ridzwan December 9, 2010 at 6:43 PM  

wah.. terima kasih bro.. heheh

Izamir Ridzwan December 9, 2010 at 6:59 PM  

bro, saya dah ambik.. ni link.. terima kasih tau..

http://izamirridzwan.blogspot.com/2010/12/100-blogger-tersempoi.html

mr.curly December 9, 2010 at 7:01 PM  

fuyooo!!..mmg cool le award ni..mekaseh!!!

ANATI SOKI December 9, 2010 at 8:06 PM  

okyh!! akan blog hopp ke blog mereka pula :)

MahaMahu December 9, 2010 at 9:03 PM  

Bro salah nama blog aku tu bukan mahumahu tapi Mah@mahu huhuhuh thanks lah for review....

moosawer@blogspot.com December 9, 2010 at 9:23 PM  
This comment has been removed by the author.
Sham December 9, 2010 at 9:55 PM  

sama2 kasih semua...yeahhh kita majukan sama2 blog kita..
mahamahu:alamak bro tersilapla koi selama ni ye...soli lor...

pN.rOs December 9, 2010 at 9:55 PM  

mekasih...
i follower ke 76
da amik da GA ni
http://mrsaqur.blogspot.com/2010/12/giveaway-100-blogger-ter-sempoi-ini.html
linknya ya
trimas

skooz-san December 9, 2010 at 10:25 PM  

haha !! tenkiu laa kawan. aku amek award yee~ :p

Jiha December 9, 2010 at 10:59 PM  

wah dapat award ni..tq so much!!

Memorabilia December 9, 2010 at 11:00 PM  

nk ucap tq so much.sy akn letak logo tu kt bhgn award dlm blog memorabilia

anamizu December 9, 2010 at 11:41 PM  

sebelum bianglala itu saye (T__T)

anamizu itu saya (T___T)

yusz78 December 10, 2010 at 12:32 AM  

terjah2 sini...terharu...huhu

http://shot4thesky.blogspot.com/2010/12/100-blogger-tersempoi.html

one2paii December 10, 2010 at 8:11 AM  

fuhhh..terharu gua bai dengan award yang lu berikan..gua amik yerk dan nnt gua akan wat entry..selepas abis kebuzian gua..gua akan buat yer..tq bai

apezs shah December 10, 2010 at 9:52 AM  

Terima kasih en sham..;)

http://apezsshah.blogspot.com/2010/12/award-or-awordias.html

husniah zaimah December 10, 2010 at 10:36 AM  

http://lover-knock1234.blogspot.com/2010/12/giveaway-100-blogger-ter-sempoi.html

Syam December 12, 2010 at 7:59 PM  

Salam,
Bro sham, terima kasih banyak2 utk award ni...tatau nak cakap pe dah..huhu. Bro pon sempoi gak ;)

aku along bongsu December 15, 2010 at 9:26 AM  

terima kasih.. waa.. bestnya.. akhirnya ada gak orang mengiktirafkan blog saya.. haha bunyi cam kesian jew.. hoho

Post a Comment

Ha sekarang korang boley komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

!

!

  © Blogger template On The Road for shamdisini.blogspot.com 2010

Back to TOP