Sahabat Tanpa Suara

100 Blogger Tersempoi... Part Minta Maap...

Friday, December 10, 2010

Entry ni aku buat khas untuk budak/blogger bernama Anamizu Kaito dan sesiapa yang senasib dengannya. Berkenaan dengan Anamizu Kaito ni aku tak surelah dia ni Jopun betul ke Jopun celup, tapi gambar profile dia ala-ala budak Jopun gitula...Hehee

Alkisahnya masa aku terkial-kial menyenaraikan 100 blogger yang menjadi follower aku yang terawal, aku boleh tercicir pulak nama dan link minah Jopun ni... Sorilah dik ye... Orang dah tua gini ler. Pada sape-sape yang berkenaan tu, kalau ada lagi kes macam Anamizu ni please inform aku A.S.A.P ok. (follower kena jaga wooo)...

So untuk Anamizu, here is it: 100 Blogger 'Ter' Sempoi + entry khas mohon maap...Maapkan kami33x... eh brape banyak maap daa...



Oh ye, Anamizu telah dengan relanya mendaftar sebagai follower aku yang ke-71. Hidup budak Jopun...Banzaiii

3 comments:

IMANSHAH December 10, 2010 at 5:44 AM  

tak dapatlah entri untuk den yo, sebab dah follower ke seratus lebey

anamizu December 10, 2010 at 11:04 AM  

wahhh!
terharunye!
dan malu2 juge..hihi
terime kaseh incik sham!!

entry khas : incik sham mmg sempoilah!

Sham December 10, 2010 at 11:44 AM  

shah:ado,ado...tunggu la next giveaway yo...
anamizu:thanx 4 d entry yo...budak jopun mmg cute...pakcik suko...

Post a Comment

Ha sekarang korang boley komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

!

!

  © Blogger template On The Road for shamdisini.blogspot.com 2010

Back to TOP