Sahabat Tanpa Suara

100 Blogger TerCeria

Thursday, December 30, 2010

Salam ceria di pagi Khamis,

Bangun subuh tadi aku masih lagi terbawa-bawa perasaan gembira di atas kemenangan Malaysia malam tadi. Dengan mood yang berbunga-bunga pagi ini, aku dengan besar hatinya sekali lagi ingin menawarkan GiveAway kepada blogger-blogger yang sudi menekan punat follow kat side aku tu. Bermakna menjadi follower blog nilah. Nah ini dia GiveAway dari aku: 100 Blogger TerCeria. Khas untuk follower yang ke 101 hingga 200. Ambil jangan tak ambil tau...



Cara nak ambil sonang ajo:

Sama jugak macam GiveAway yang pertama dulu, tiada syarat-syarat yang spesifik. Korang buatlah sesuka hati korang dengan banner tu. Cuma cadangan aku kalau korang nak ikut bolehlah:

1. Buat 1 entry berkenaan dengan GiveAway: 100 Blogger TerCeria ini. Copy dan paste gambar di atas dan buat 1 link ke halaman ini, atau
2. Korang boleh copy kod dibawah untuk letakkan banner di bawah ni di side bar blog korang. Banner tersebut mempunyai link terus ke halaman ini, atau
3. Letaklah kat mana saja salah satu banner tersebut di dalam blog korang.
4. Dan pesanan terakhir pihak penaja: selalu-selalulah jenguk ke sini ye. Sebabnya lepas ni aku bercadang nak buat contestlah. Aku tengah kumpul duit buat beli hadiah. Hadiah mungkin tak mewah cuma setakat kodominium di Bukit Antarabangsa je kot. Kui kui kui...

ShamDiSini


Ok sekarang aku nak menjejaki blogger-blogger yang sudi menjadi follower aku yang ke 101-200. Check it out:

101. rafinamimi
102. bardbahtiar
103. Apa Khabar Orang Kampung
104. JIWA 916
105. 1malaysiasms.my
106. Hidup Itu Indah
107. encikmamat
108. SEINDAH BIASA
109. Whispering Heart
110. Gerai Cik Kebayan
111. aeNnn
112. PaPa MiFz
113. Norafifah Roshmah
114. Anak Ulu Cheka
115. Muzam
116. LaLaLand^_^
117. cikidis
118. HOK SENGOTI
119. shagcomot
120. hysman
121. nadia nadiana
122. Azlin Zain
123. Bazz
124. Fiqah Alias
125. Tulip
126. piNk sitE
127. boloque
128. Ayuni
129. dynda zainurfarina
130. mush
131. MiaNajwa
132. CikCinta
133. SyedGraphiX
134. cikgufiq
135. mohd ezwan ilias
136. Zai kuLiM
137. Ram Dar
138. Faizal Arsad
139. Naufal Aqli
140. otak kosong
141. Pengembaraan Menuju Abadi
142. cikmaikunk
143. matika_love13
144. mira_nas
145. suffer8zine
146. Pak. Cek. Biola
147. Jejaka Terhangat
148. arisjusoh
149. famy
150. cik CT

Aduss penatnya jemari ku... Rehat seketika bersama zig zag... Jumpa lagi lepas ini untuk follower 151-200.

18 comments:

My Little Diary December 30, 2010 at 11:54 AM  

salam

wah3x... saya tersenarai tu.. thank you3x...

Anak Ulu Cheka December 30, 2010 at 12:05 PM  

salam weh...ade jugak kome yekk. tq3x

baincardin December 30, 2010 at 12:08 PM  

Piala Suzuki AFF 2010 - The cup is ours! Yay!!!~ ^_^

Cikgu Fikri December 30, 2010 at 12:14 PM  

wah..
tak sangka tersenarai..
thx sgt2..
serius terharu ni..
huhuhuhh :)

Sham December 30, 2010 at 12:29 PM  

oyeah...korang gumbira pakcik lagi gumbira...

EzuWan Ilias December 30, 2010 at 1:13 PM  

salam...
wah Mr.eiz tersenarai gak ae..toce..toce...

http://mohdezwanilias.blogspot.com/2010/12/100-blogger-terceria.html

org 1st tue yg sapu GA nie..ngee ^_^

Rafina Mimi Zairul Murni December 30, 2010 at 1:47 PM  

nama saya RAFINA MIMI ye..bukannya RAFINA MOMO.. apo la.. :)

Rafina Mimi Zairul Murni December 30, 2010 at 2:01 PM  

encik sham..saya dah join ye..tq sudi senaraikan nama saya walaupun ejaannya salah..mcm sengaja je..hehehe :)

http://rafinamimi.blogspot.com/2010/12/giveaway-100-blogger-terceria.html

Sham December 30, 2010 at 4:05 PM  

aku pun nak ucapkan thanks pada semua yg sudi support blog ni..
rafinamimi:haah saje buat silap tu nak tgk awak alert ke tak..(jawapan nak ngelak kesilapan)huhu...dah buat corection dah...

mira_nas December 30, 2010 at 6:24 PM  

nah! hehehe

http://the89dimension.blogspot.com/2010/12/giveaway-100-blogger-terceria.html

SyUhAdA December 30, 2010 at 7:39 PM  

salam..
dah join..

http://syu90contest.blogspot.com/2010/12/giveaway-100-blogger-terceria.html

tQ~

:: Zanna :: December 30, 2010 at 8:10 PM  

salam...

zanna join ^.^

http://gacontestzulyana83.blogspot.com/2010/12/ga-100-blogger-terceria.html

tq~~

Sham December 30, 2010 at 8:33 PM  

tima kasih pada yang join n siap wat entry lagi...syusyah syusyah aje...

CikBulat December 31, 2010 at 4:33 PM  

http://norainshahrudin.blogspot.com/2010/12/giveaway-100-blogger-terceria.html

salam,en.sham.. 1st time sya dtg.. join gveaway.. meriahkan ur.. lalala

pOkmiEdAgANg January 4, 2011 at 2:46 AM  

tq...terharu eisshhh...hahhaha

my shaizhar blog contest February 5, 2011 at 5:21 PM  

saya turut serta

http://myshaizharblogcontest.blogspot.com/2011/02/giveaway-100-blogger-terceria.html

Post a Comment

Ha sekarang korang boley komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

!

!

  © Blogger template On The Road for shamdisini.blogspot.com 2010

Back to TOP