Sahabat Tanpa Suara

100 Blogger Tersempoi...

Tuesday, December 7, 2010

Salam dunia blog,

Buat julung-julung kalinya, setelah sekian banyak contest yang aku ceburi (tak pernah menang satu pun lagi) dan setelah mengecek pelbagai giveaway (pun takde sape-sape lagi yang sudi bagi...huhu) kini shamdisini.blogspot.com dengan berbesar hatinya ingin melancarkan GiveAwaynya yang PERTAMA. Nah ini dia GiveAway: 100 Blogger 'Ter' Sempoi khas untuk semua anda.*

* Tertakluk kepada terma dan syarat (wah ada T&C la plak ye...)



So syarat-syaratnya:

Takde syarat-syaratnya lah. Sebenarnya entry dan banner ni aku buat khas untuk 100 blogger yang terawal yang sudi menjadi follower aku. So sebagai tanda penghargaan aku kepada kalian, korang bolehlah amik, copy dan paste aje banner ni kat blog korang. Tapi awas, 100 follower pertama sahaja ye...

So pada 100 blogger tu (mana yang berminat le) bolehlah korang lakukan salah satu perkara berikut.

1. Buat 1 entry berkenaan dengan GiveAway: 100 Blogger 'Ter' Sempoi ini. Copy dan paste gambar di atas dan buat 1 link ke halaman ini, atau
2. Anda boleh copy kod dibawah untuk letakkan banner di bawah ni di side bar blog anda. Banner tersebut mempunyai link terus ke halaman ini, atau
3. Letaklah kat mana saja salah satu banner tersebut di dalam blog anda.
4. Tapi jangan lupa selalu-selalulah jenguk blog ini kerana Insyallah lepas ini ada banyak lagi GiveAway yang nak diberikan.

ShamDiSini



Sekarang kerja aku pulak nak menjejak balik 100 follower aku yang terawal.

1. Cekgu
2. Mr MT
3. Syamil Husniah
4. Sham
5. Myazara
6. aku ateh
7. Mak Embong
8. Sarah Safiyyah
9. ena diary land
10. Blog Laki Bini
11. Acad
12. iza's creation
13. lina Land
14. CUBA
15. araazV2
16. SUKA SUKI
17. Cikgu Adham
18. Luv MAMA
19. lin ice
20. Yati's Blog
21. akademik kata
22. Kak Ina
23. Syafiqah Syam
24. zBz
25. Bunga Dan Coklat
26. Aqilah
27. kumanx
28. Fieza Fizah
29. Suara Bawah Tanah
30. zalin
31. baincardin
32. Goldazone86
33. Black
34. YOUsoF
35. kun-izzul
36. MAZHA
37. AriffSyah The Blogger
38. KM7
39. Cikgu Haslina
40. ALL IN ONE
41. SKYPE CREW
42. A.I.B.A.T
43. Billy
44. annyss sophillea
45. Belog HAFIZm
46. diana
47. Rapunzel Dada
48. Amirul Asyraf Azhar
49. muazlumut
50. TROLAK SELATAN

Adeh adeh... Penat... Berenti jap. Insyallah pasni aku update untuk kasi cukup 100.

P/S: # Bagi nama yang takde link tu, maknanya korang tak letak link kat profile korang. Sila update balik profile korang ye.
## Bagi yang 51 - 100 yang nak amik dulu, no problem boleh aje. Insyallah dalam masa terdekat ni aku update link korang.

13 comments:

baincardin December 8, 2010 at 8:07 AM  

aku yg ke 31??? (buat² trgezut) yehaaa!!!!~ ^_^

thank you so much bro sham! ^_^

baincardin December 8, 2010 at 8:20 AM  

kasi cerita dlm baincardin.com. yay! ^_^

Belalang Hijau December 8, 2010 at 8:40 PM  

belalang ke-29..hahaha
nanti belalang amik yea bro...
thanks!

Yati December 8, 2010 at 9:32 PM  

Terima kasih, bagi award. :)

Yati December 8, 2010 at 9:41 PM  

Sudah add banner Blogger terSempoi. Timasih.

Sham December 8, 2010 at 11:24 PM  

sama2 kasih semua...
husniah:link blog awak sudah diupdate...

Lina_Lin December 9, 2010 at 11:23 AM  

mekasih yer..
lina mmg sempoi..hehe

Kuman Chaos December 9, 2010 at 2:04 PM  

aku dah follow dah dulu.. no brapa tka ingat lak ehhehe
kuman "Tornado Pre-shading Done!!.." Entry

Sham December 9, 2010 at 5:56 PM  

Kumanx:ko kan follower ke-27...lucky number tu bro...

husniah zaimah December 10, 2010 at 10:32 AM  

tuan! saye da buat entry nye view this

http://lover-knock1234.blogspot.com/2010/12/giveaway-100-blogger-ter-sempoi.html

Tulip December 11, 2010 at 6:55 PM  

sedihnya...tak dapt la plak...

ena December 16, 2010 at 11:25 PM  

macehhh... dah add giveaway tu.. terharu sy no ke-9 :)

Post a Comment

Ha sekarang korang boley komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

!

!

  © Blogger template On The Road for shamdisini.blogspot.com 2010

Back to TOP